free bootstrap template

ALTID EN GOD KOP KAFFE

Hos Comwell ønsker vi at gøre en forskel – at være en bedre udgave af os selv – særligt når det omhandler økologi og bæredygtighed.

BÆREDYGTIGT OG ØKOLOGISK

I 2017 opnåede alle vores danske hoteller det økologiske spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af vores råvarer er økologiske. Vi vandt også Årets Økopris 2017 – en pris vi er stolte af. Derfor er vi meget glade for fremover altid at kunne servere økologisk
kaffe og te for vores gæster.

Tag med på kaffens rejse

COMWELL BARISTA

Som den første hotelkæde i Danmark har vi i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen udviklet egen baristauddannelse – en slags sommelieruddannelse bare indenfor kaffe/te. Vi uddanner baristaer på alle hoteller, som i dagligdagen sikrer koncept og kvalitet.

VIDSTE DU...
at Brasil Kaffe Import – som er vores leverandør på al vores kaffe – faktisk smagstester kaffen flere gange før den ender hos os. Det betyder, at kaffen altid lever op til de højeste standarder og at der udføres fuld kontrol med hver sending bønner.

Oplev kaffens magiske stunder

NYD SMAGEN DERHJEMME

Vi håber, at du lige som os har lyst til at nyde smagen lidt længere. Kig forbi receptionen – hvor du finder et udvalg af vores økologiske kaffe og signatur-te - lige til at købe med dig hjem.

VIDSTE DU...
Kaffeplantens liv starter som et lille frø, der plantes i jorden. Efter 3-4 år vokser det sig til en stor busk med røde bær, som kan høstes til kaffe. Kaffebønnerne er i virkeligheden to kerner i kaffebærret. De har altså ikke noget med bønner at gøre, selvom de ligner.

Er du nysgerrig efter mere?
Så hold dig opdateret med de seneste nyheder lige her