responsive web templates

SPAR OP TIL 15%

Bestil din vinterferie allerede nu, så er du sikker på at få en plads på dit favorithotel 


Spar op til 15%
Trænger du til ekstra forkælelse og velvære?

Book et spaophold i vinterferien på ét af vores fire skønne spahoteller. Du får fri adgang til luksuriøse spafaciliteter i AquaSpa, et glas bobler og en smagfuld 3-retters middag lavet på sæsonens råvarer og sammensat af vores køkkenchef. Efter en god nats søvn kan du stå op til vores store, lækre morgenbuffet, som byder på økologiske og lokale specialiteter. Du har adgang til AquaSpa'en helt indtil du tjekker ud.

Rabatten forudsætter et Comwell Club medlemskab. Er du endnu ikke Club-medlem, så kan du blot oprette dig undervejs i din booking. Vælg "Book et spaophold" hvis du ikke ønsker at anvende tilbuddene med rabat. Læs mere på comwellclub.dk


Spar 15%
Oplev Danmarks bedste luksushotel

På Comwell Kongebrogaarden kan du nyde et pusterum fra hverdagen, hvor luksus og mad i særklasse er omdrejningspunktet. Hotellet er i 2018 blevet kåret som Danmarks bedste luksushotel og har netop gennemgået en gennemgribende renovering, hvor værelser, restaurant og fællesarealer er blevet moderniseret.

Rabatten forudsætter et Comwell Club medlemskab. Er du endnu ikke Club-medlem, så kan du blot oprette dig undervejs i din booking. Vælg "Book et Kongeopohold" hvis du ikke ønsker at anvende tilbuddet med rabat. Læs mere på comwellclub.dk.


Spar 15%
Smag på Sorø i charmerende omgivelser

Oppe på bakken over Sorø, søerne og vinmarken ligger smukke Comwell Sorø. Et moderne og stilrent hotel med charmerende stråtag og fokus på skandinavisk design. Med egen vinmark, frugtlund og bistader er hotellet i en klasse for sig. Book et Smag på Sorø ophold og giv dine smagsløg en kulinarisk oplevelse.

Rabatten forudsætter et Comwell Club medlemskab. Er du endnu ikke Club-medlem, så kan du blot oprette dig undervejs i din booking. Vælg "Book Smag på Sorø" hvis du ikke ønsker at anvende tilbuddet med rabat. Læs mere på comwellclub.dk.


Spar op til 15%
Til dig der ønsker en gastronomisk oplevelse

Forkæl ganen med en udsøgt smagsoplevelse lavet på sæsonens råvarer. Book et ophold  som byder på en lækker 2-retters middag eller buffet sammensat af køkkenchefen og med økologiske og lokale specialiteter på morgenbuffeten.

Rabatten forudsætter et Comwell Club medlemskab. Er du endnu ikke Club-medlem, så kan du blot oprette dig undervejs i din booking. Vælg "Book ophold med middag" hvis du ikke ønsker at anvende tilbuddet med rabat. Læs mere på comwellclub.dk.


Spar op til 15%
Stik af fra hverdagen og få gode minder

Én enkel overnatning i vinterferien på et lækkert hotel er nok til at skabe et lille åndehul i hverdagen. Book en dejlig overnatning med stor, økologisk morgenbuffet.

Rabatten forudsætter et Comwell Club medlemskab. Er du endnu ikke Club-medlem, så kan du blot oprette dig undervejs i din booking. Vælg "Book ophold inkl. morgenmad" hvis du ikke ønsker at anvende tilbuddet med rabat. Læs mere på comwellclub.dk.

comwell 50 års jubilæum