html web templates

FÅ 15% RABAT

Check ind til fred og ro og mindeværdige oplevelser på Comwell i februar


Få 15% rabat
Stik af fra hverdagen og få gode minder

Én enkel overnatning i vinterferien på et lækkert hotel er nok til at skabe et lille åndehul i hverdagen. Book en dejlig overnatning med stor, økologisk morgenbuffet.


Få 15% rabat
Til dig der ønsker en gastronomisk oplevelse

Forkæl ganen med en udsøgt smagsoplevelse lavet på sæsonens råvarer. Book et ophold  som byder på en lækker 2-retters middag eller buffet sammensat af køkkenchefen og med økologiske og lokale specialiteter på morgenbuffeten.


Få 15% rabat
Trænger du til ekstra forkælelse og velvære?

Book et spaophold i vinterferien på ét af vores fire skønne spahoteller. Du får fri adgang til luksuriøse spafaciliteter i AquaSpa, et glas bobler og en smagfuld 3-retters middag lavet på sæsonens råvarer og sammensat af vores køkkenchef. Efter en god nats søvn kan du stå op til vores store, lækre morgenbuffet, som byder på økologiske og lokale specialiteter. Du har adgang til AquaSpa'en helt indtil du tjekker ud.

* Rabat på spaophold i foråret forudsætter et Comwell Club-medlemskab. Tilmeld dig mens du booker, hvis du ønsker at få rabatten til foråret.


Få 15% rabat
Oplev Danmarks bedste luksushotel

På Comwell Kongebrogaarden kan du nyde et pusterum fra hverdagen, hvor luksus og mad i særklasse er omdrejningspunktet. Hotellet er i 2018 blevet kåret som Danmarks bedste luksushotel og har netop gennemgået en gennemgribende renovering, hvor værelser, restaurant og fællesarealer er blevet moderniseret.

* Rabat på Kongeophold i foråret forudsætter et Comwell Club-medlemskab. Tilmeld dig mens du booker.


Få 15% rabat
Smag på Sorø i charmerende omgivelser

Oppe på bakken over Sorø, søerne og vinmarken ligger smukke Comwell Sorø. Et moderne og stilrent hotel med charmerende stråtag og fokus på skandinavisk design. Med egen vinmark, frugtlund og bistader er hotellet i en klasse for sig. Book et Smag på Sorø ophold og giv dine smagsløg en kulinarisk oplevelse.

* Rabat på Smag på Sorø i foråret forudsætter et Comwell Club-medlemskab. Tilmeld dig mens du booker.

comwell 50 års jubilæum